14 april 2022

Vrouwenverenigingen

Vrouwenvereniging

Hoe leuk toch? Vrouwen die zich verenigd hebben om met elkaar leuke, zinvolle en leerzame middagen te organiseren. Zo belde een voorzitster van de vereniging de “Vrouwen van Schouwen’ in Burg Haamstede mij. Zij waren bezig om de aanstaande jubileum viering van 15 jaar inhoud te geven. Er werd gebrainstormd, overlegd en ideeën naar voren gebracht. Via Google kwam zij bij Gouweouden terecht, maar wat moest ze zich voorstellen bij een Muziekquiz of Muziekbingo?

Informatie gelezen op de website

Ze had informatie over de muziekbingo gelezen op de website en deze was op zich wel duidelijk maar ze had graag zelf even contact met mij. Dat kan ik me goed voorstellen want er rust toch een stevige verantwoordelijkheid op je schouders. Stel je voor dat de dames gapend naast elkaar zitten. Of nog erger, gewoon de tent verlaten.

Tijdens ons gesprek koos zij al voor de meezing muziekbingo voor de vrouwenvereniging met gouwe ouwe nummers uit de Juke Box. En al pratend vond ze het idee om foto’s (van de activiteiten van de laatste 15 jaar) in de pauze voorbij te laten komen op het grote scherm ook een leuk idee. En daar krijgen wij nou zoveel energie van! Ze dacht dat er ongeveer 50 dames zouden komen. Dat aantal steeg naarmate de viering dichterbij kwam.

Een echte Gouwe ouwe activiteit

Uiteindelijk hebben we met elkaar (97) dames een super gezellige middag beleeft waar iedereen mee terug ging in de tijd en we talloze gouwe ouwe hits en evergreens meegezongen hebben. Reiny, (de voorzitster) was zichtbaar opgelucht. De dames hadden genoten en ze bedankte ons voor de heerlijke middag.

Open Whatsapp
Hallo,
Heb je vragen en wil je meer informatie. Dat kan ook via WhatsApp. Klik op de knop hieronder om WhatsApp te openen.