Meezing Gouwe Ouwe Muziekbingo

Heerlijke meezing muziekactiviteit voor ouderen op locatie

De zaal is iets verduisterd, de tafels staan klaar. De deelnemers komen binnen en iedereen vindt een plekje. De sfeervolle verlichting, nostalgische omlijsting en het grote doek roepen de sfeer van vroeger op. Wij zijn klaar om de meezing muziekbingo te gaan presenteren. De herkenbare muziek speelt op de achtergrond. Een mevrouw laat haar ogen over het bingoformulier gaan en pakt verwachtingsvol haar pen. Licht uit spot aan, we gaan beginnen…

Samen van gouwe ouwe muzieknummers genieten

“We wisten niet wat we precies konden verwachten maar wel dat het gezellig zou worden! Dus voor de Bonte Avond tijden ons weekje weg hadden we Gouweouden geboekt met de Juke Box Muziekbingo. Wat was het leuk!! Iedereen heeft genoten, rest mij alleen nog maar om te zeggen: “Dank voor de prachtige avond die jullie ons gegeven hebben.” PCOB afdeling Bergen op Zoom, Ineke de Vries

Niet alleen standaard nummers in de Muziekbingo

Winni den Ouden van Gouweouden heeft bij Amstelring, locatie Eigen Haard de muzikale bingo gedraaid. Wat een succes!! Bewoners hebben genoten!  En nu eens een keer niet alleen maar de altijd standaard muzieknummers. Echt geweldige gouwe ouwe muziek, dus ik zeg: Boeken!” Coördinator HvdB, Zwanenburg Suzan Ridgeway

De gouwe ouwe meezing muziekbingo is voor iedereen!

In ons leven zijn belangrijke of bijzondere momenten vaak gekoppeld aan muziekherinneringen. Momenten van geluk en vreugde die je niet wilt kwijtraken. Maar ook gevoelens van melancholie of verdriet kunnen bij een muzieknummer naar boven komen.

Mensen met dementie vergeten helaas deze herinneringen maar gelukkig haalt muziek het gevoel, dat bij deze vergeten herinneringen hoort, weer naar boven. Het is bewezen dat muziek, die je gekoppeld hebt aan herinneringen, tussen ongeveer je 15e en 25e wordt opgeslagen en bewaard. Het is een van de laatste dingen die men vergeet.

De invloed van muziek

Muziek beïnvloedt de stemming op een positieve manier en zorgt ervoor dat je makkelijker contact maakt. Het is heerlijk om samen te zingen en samen te genieten. Vaak komen naar aanleiding van de muziek allerlei herinneringen, verhalen en emoties los. En wij vinden het iedere keer weer bijzonder om dat mee te mogen maken.

Is er ook een Muziekbingo voor bijzondere feestdagen?

Natuurlijk! We hebben voor de meeste feestdagen, zoals Bevrijdingsdag, Koningsdag, Carnaval, Sinterklaas en Kerst een heerlijke muziekbingo met liedjes in het thema.

Vrolijke Carnavals muziekbingo

Alaaaf! De oude carnavalskrakers zorgen voor altijd voor een heerlijke meedein en meezing middag. Niet alleen de oud Hollandse liedjes, gezongen door André van Duin, Corrie Brokken of Toon Hermans komen voorbij, maar ook bekende nummers uit andere landen. “Het feest kan beginnen, want wij zijn binnen”.

Wanner u hier klikt ziet u een review van “De Pelgromhof” waar wij een super Carnavals Bingo hebben verzorgd.

De bijzonder sfeervolle Kerstliedjes Bingo

Neemt u mee naar vroeger. Naar besneeuwde straten, sleetje rijden, warme chocolade, familie en gezelligheid. Waar de huiskamers versierd zijn met kerstlampjes en men traditiegetrouw een gevulde kalkoen at. De liedjes en muziek komen van over de hele wereld (we kunnen Bing Crosby toch niet overslaan?). Natuurlijk voeren de Nederlandse kerstliedjes de boventoon.

Nu ook Online Muziekbingo 

Omdat het soms lastig is om activiteiten op locatie te doen, is de muziekbingo nu ook online verkrijgbaar. Een leuke activiteit voor ouderen. Klik op deze link en lees alles over onze Online Muziekbingo. Bestellen kan direct via het contactformulier. Laat uw gegevens achter en wij nemen contact op voor uw wensen.

Download hier onze infographic

Wij hebben een infographic gemaakt zodat u in 1 oogopslag kunt lezen en zien waar Gouweouden voor staat. En op wat voor manier wij uw evenement kunnen vullen met Gouwe ouwe muziek die op een heel andere manier gepresenteerd wordt.

Wilt u weten wat anderen van Gouweouden vinden?

Wij kunnen u heel veel mooie verhalen vertellen, maar belangrijker zijn de referenties van onze klanten: organisaties, groepen, families, zorgcentra, enz. Als u naar beneden op deze pagina gaat, dan ziet u een greep uit de reacties die Gouweouden heeft ontvangen. En hier leest u onze reviews. Daar zijn we supertrots op!

Veelgestelde vragen meezing Muziekbingo

Eigenlijk voor iedereen! We passen de muziekkeuze en de snelheid van het spel gewoon aan. Je ziet op het grote projectiedoek het beeld, zingt de tekst mee en je zoekt naar het nummer dat op je bingokaart staat. Ook hebben we verschillende thema’s, zoals: Kerstmis, voorjaar, Bevrijdingsdag, enz.

Muziekbingo

We spelen de meezing Muziekbingo meestal 2 rondes. Beide rondes duren ongeveer 45 minuten, afhankelijk van wanneer de bingo valt. Uiteraard hebben we tussendoor pauze voor een hapje en een drankje en laten we de muziek gezellig doorspelen.

Muziekbingo prijsjes

Dat kan! U kunt zelf kiezen wat u het liefste wil. U kunt er zelf voor zorgen of wij nemen een pakket prijsjes mee. We spelen meestal 2 rondes en reiken gemiddeld 8 a 10 prijsjes uit. Maar misschien wilt u voor iedereen een prijsje? Of meer kans op prijsjes? daar komen we altijd uit.

Eigenlijk niet zoveel. Alle deelnemers moeten het projectiescherm goed kunnen zien. En het is makkelijk als er tafels zijn om de formulieren op te leggen. In de zomer is het fijn als de ruimte een beetje verduisterd kan worden. Wij zorgen voor alle benodigde formulieren, pennen, audioapparatuur en visuele apparatuur. Wat dat betreft heeft u een onbezorgde middag of avond waar iedereen met veel plezier op terug zal kijken.  

Geen enkel probleem, juist leuk. Dan nemen we een extra groot scherm en andere muziekapparatuur mee. In verband met de formulieren horen we graag van tevoren op hoeveel deelnemers we ongeveer kunnen rekenen. 10 Meer of minder is geen probleem. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Jazeker, wij hebben leuke posters van de Muziekbingo. Deze kunnen wij u digitaal toesturen in A4 of A3 formaat. U hoeft dan alleen nog de datum en de tijd in te vullen…en natuurlijk op te hangen.

Zoals alle producten van Gouweouden heeft de meezing Muziekbingo geen vaste prijs en gaat het altijd in overleg. De locatie, de duur, de gewenste datum, aantal deelnemers en voorbereidingen zijn bijvoorbeeld van invloed op de prijs. Neem contact op via het contactformulier en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Jazeker. Wanneer u van ons een bevestiging krijgt met de gage, dan komen er geen onverwachte kosten meer bij. De prijs is inclusief reiskosten, bingobenodigdheden en alle apparatuur.

Bijzonder? Dat kun je wel zeggen. Alles wordt afgespeeld op een groot scherm. En dat scherm is aangepast aan de ruimte. Kleine ruimte kleiner scherm, grote zaal dan een meega scherm. Maar altijd ziet en hoort u de originele artiest, u zingt met de tekst mee op het doek en u streept op het Bingo formulier de naam die u op het scherm ziet, af. Bovenste rij vol? BINGO!

Dank voor de leuke reacties..

Saamborgh
Meer lezen

Beste Winni, ik wil even laten weten dat wij gisteren de Online muziekbingo hebben gedaan op beide groepen.Het was fantastisch leuk! De bewoners en familieleden hebben genoten. We vonden dit erg leuk om te doen en ik ga het zeker in onze regio aanbevelen. Bedankt voor de leuke bingo!

Muziekbingo Dorpsfeest
Meer lezen

Wat een heerlijke meezing bingo heb je voor ons verzorgd. Ons jaarlijks dorpsfeest in Vijfhuizen was er en we hebben altijd iets leuks voor de ouderen in het dorp. Jullie blouses pasten precies bij onze T shirts. Het was SUPER gezellig! Lieve groet Carolien

 

 

 

Elf Ranken Somatiek
Meer lezen

Beste Anja en Winni, wat ben ik blij met jullie! Zoveel gezelligheid, (kerst) sfeer, rust en begeleiding..het is gewoon superleuk.Tot gauw weer, Jeanet Iterson (11 Ranken Barendrecht)

PWA Schip
Meer lezen

Dag Winni en Anja, wij waren blij dat jullie weer bij ons de Muziek Bingo hebben gedaan op het PWA schip. Het was voor iedereen, zeker ook voor de vrijwilligers, een waar feest!  Margreeth Oudshoorn

Hervormde Vrouwendienst
Meer lezen

Winni, dank je wel voor het verzorgen van een onwijs gezellige middag! Wij hebben genoten en we hebben veel leuke reacties gekregen. Wat doen jullie het geweldig leuk en wat hadden jullie het gaaf versierd!! Topmiddag! Elly Verkade, Wateringen

Stichting Zonnebloem Rotterdam
Meer lezen

Beste Winni, het was TOP! De zaal was te kein, volgende keer wijken we uit naar een wat grotere zaal. We hebben zelfs nog gedanst…..TOP, groetjes Bianca

Zorgvilla MaJa
Meer lezen

Beste Winni, we hadden een klein feestje bedacht voor onze gasten. Een BBQ met tussendoor 2x een korte muziekbingo. We hebben allemaal genoten, gezongen en zelfs gedanst. Nogmaals dank!

Hoe ziet een bingomiddag eruit?
Quiz
Open Whatsapp
Even een vraag stellen? Dat kan via Whatsapp. Klik op de knop en je krijgt vandaag nog antwoord.