FAQ

Veelgestelde vragen meezing Muziekbingo

Eigenlijk voor iedereen! We passen de muziekkeuze en de snelheid van het spel gewoon aan. Je ziet op het grote projectiedoek het beeld, zingt de tekst mee en je zoekt naar het nummer dat op je bingokaart staat. Ook hebben we verschillende thema’s, zoals: Kerstmis, voorjaar, Bevrijdingsdag, enz.

Muziekbingo

We spelen de meezing Muziekbingo meestal 2 rondes. Beide rondes duren ongeveer 45 minuten, afhankelijk van wanneer de bingo valt. Uiteraard hebben we tussendoor pauze voor een hapje en een drankje en laten we de muziek gezellig doorspelen.

Dat kan! U kunt zelf kiezen wat u het liefste wil. U kunt er zelf voor zorgen of wij nemen een pakket prijsjes mee. We spelen meestal 2 rondes en reiken gemiddeld 8 a 10 prijsjes uit. Maar misschien wilt u voor iedereen een prijsje? Of meer kans op prijsjes? daar komen we altijd uit.

Eigenlijk niet zoveel. Alle deelnemers moeten het projectiescherm goed kunnen zien. En het is makkelijk als er tafels zijn om de formulieren op te leggen. In de zomer is het fijn als de ruimte een beetje verduisterd kan worden. Wij zorgen voor alle benodigde formulieren, pennen, audioapparatuur en visuele apparatuur. Wat dat betreft heeft u een onbezorgde middag of avond waar iedereen met veel plezier op terug zal kijken.  

Geen enkel probleem, juist leuk. Dan nemen we het extra groot scherm en andere muziekapparatuur mee. In verband met de formulieren horen we graag van tevoren op hoeveel deelnemers we ongeveer kunnen rekenen. Tien meer of minder is geen probleem. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Jazeker, wij hebben leuke posters van de Muziekbingo. Deze kunnen wij u digitaal toesturen in A4 of A3 formaat. U hoeft dan alleen nog de datum en de tijd in te vullen…en natuurlijk op te hangen.

Zoals alle producten van Gouweouden heeft de meezing Muziekbingo geen vaste prijs en gaat het altijd in overleg. De locatie, de duur, de gewenste datum, aantal deelnemers en voorbereidingen zijn bijvoorbeeld van invloed op de prijs. Neem contact op via het contactformulier en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Jazeker. Wanneer u van ons een bevestiging krijgt met de gage, dan komen er geen onverwachte kosten meer bij. De prijs is inclusief reiskosten, bingobenodigdheden en alle apparatuur.

Bijzonder? Dat kun je wel zeggen. Alles wordt afgespeeld op een groot scherm. En dat scherm is aangepast aan de ruimte. Kleine ruimte kleiner scherm, grote zaal dan een meega scherm. Maar altijd ziet en hoort u de originele artiest, u zingt met de tekst mee op het doek en u streept op het Bingo formulier de naam die u op het scherm ziet, af. Bovenste rij vol? BINGO!

Jazeker! En men zegt weleens” Nou. dit is echt TOP entertainment”. Want we hebben alles bij ons om de zaal aan te kleden en te zorgen dat de deelnemers bij het zien daarvan al blij worden.

Tuurlijk kan dat! Dan plakken we er een uurtje aan, of doen uurtje zingen en uurtje dansen of…genoeg mogelijkheden. Dan zetten we ons DJ programma op en swingen we de pan uit, leuk!

Veelgestelde vragen meezing Muziekquiz

Voor iedereen die houdt van meezingen, film kijken en een spelletje doen. Jong of oud, we maken de meezing Muziekquiz altijd naar wens. De quiz kan aangepast worden aan iedere doelgroep. Dat is geen enkel probleem. Jaren ’50, ’60, ’70…muzieknummers van nu? Denk ook eens aan een avond voor vrijwilligers of werknemers! De meezing Muziekquiz zorgt gegarandeerd voor saamhorigheid en gezelligheid. 

De Meezing Muziekquiz duurt ongeveer 75 minuten, en de uitslag 15 minuten. Natuurlijk is er tussendoor ruimte voor een pauze waarin we de muziek gezellig laten doorspelen.

Alle deelnemers moeten het grote projectiescherm goed kunnen zien en het is makkelijk als er een tafeltje is om de quizkaart op te leggen. In de zomer is het fijn als de ruimte een beetje verduisterd kan worden. Verder hebben we alleen een stopcontact nodig en dan…is het feest!

Absoluut, we hebben een 1e, 2e en 3e prijs in de vorm van een muziekbokaaltje. Deze worden aan het einde, wanneer we met elkaar de antwoorden hebben nagekeken, uitgereikt. 

Geen enkel probleem, juist leuk. Dan nemen we een groter scherm en andere muziekapparatuur mee. In verband met de quizkaarten, weten we graag op hoeveel deelnemers we ongeveer kunnen rekenen. 10 Meer of minder is geen probleem.

Jazeker. Wij hebben leuke affiches  van de Muziekquiz. Deze kunnen wij u digitaal toesturen in A4 (gewoon briefpapier) of A3 formaat (2x briefpapier). U hoeft deze alleen te printen en er zelf de datum en aanvangstijd op te schrijven.

Nee, zeker niet! De quiz bestaat uit multiple choise vragen. U kunt dus altijd kiezen uit de antwoorden en hoeft alleen een A, B of een C in te vullen. Meestal leiden de meerkeuzevragen u wel naar het juiste antwoord. Uiteraard nemen wij de quizkaarten en de pennen mee.

Gouwe ouwe Muziekquiz

Zoals alle producten van Gouweouden, heeft de meezing Muziekquiz geen vaste prijs , deze is afhankelijk van een aantal factoren. De locatie, de duur, de gewenste datum, aantal deelnemers en voorbereidingen zijn bijvoorbeeld van invloed op de prijs. Neem contact op via het contactformulier dan we kijken we met elkaar naar de mogelijkheden.

Muziekquiz 

Ja, echt alles! Wij nemen alle apparatuur mee, zoals beamer, groot projectiescherm, uitstekende geluidsapparatuur, microfoon, sfeerverlichting en nostalgische omlijsting. Uiteraard ook de quizkaarten, pennen en de 1e, 2e en 3e prijs! Compleet verzorgd.

Bijzonder? Dat kun je wel zeggen. Alle vragen worden afgespeeld op een groot scherm. (we hebben drie verschillende formaten) Maar altijd ziet en hoort u de originele artiest, u zingt allemaal mee met de tekst op het doek en dan volgt de meerkeuze vraag. Dat wordt kiezen uit A, B, of C via het grote scherm. Een muziekquiz die van het begin tot het einde in goede banen wordt geleid door Quizmaster Winni. Van de start tot de prijsuitreiking gegarandeerd heerlijk kijk, luister en spel plezier! 

 

Jazeker! En men zegt weleens” Nou. dit is echt TOP entertainment”. Want we hebben alles bij ons om de zaal aan te kleden en te zorgen dat de deelnemers bij het zien daarvan al blij worden.

Tuurlijk kan dat! Dan plakken we er een uurtje aan, of doen uurtje zingen en uurtje dansen of…genoeg mogelijkheden. Dan zetten we ons DJ programma op en swingen we de pan uit, leuk!

Veelgestelde vragen meezing Reis door de Tijd

De meezing Reis door de Tijd is bedoeld voor deelnemers die niet meer met een pen overweg kunnen, bijvoorbeeld Alzheimer. Doordat de artiest op het scherm verschijnt, je de muziek hoort en de tekst in beeld staat, wordt meezingen nog makkelijker. Het is echt een feest der herkenning. Zelfs als iemand niet meer kan meezingen, tovert de herkenning van het beeld en de muziek een glimlach van herkenning tevoorschijn.

Het eerste deel van het programma van meezing Reis door de Tijd duurt meestal 45 minuten. Daarna doen we een pauze en vervolgens duurt het programma ongeveer nog 30 minuten. In overleg kan de tijd natuurlijk aangepast worden. Soms doen we het programma 60 minuten achter elkaar, wanneer dat beter past voor de deelnemers. Alles is mogelijk.

Eigenlijk niet zoveel. Gewoon genieten en ook meezingen. In de zomer is het fijn als de ruimte een beetje verduisterd kan worden. 

Geen enkel probleem, doen we graag. Dan nemen we aangepaste audio en visuele apparatuur mee en nemen alle tijd om met elkaar de filmfragmenten en de liedjes door te nemen. Heerlijk zingen en je verbazen over de filmbeelden van vroeger. 

Jazeker! Wij hebben leuke posters van de meezing Reis door de Tijd. Deze kunnen wij u digitaal toesturen in A4 of A3 formaat. U hoeft deze alleen maar te printen. De datum en aanvangstijd kunt u zelf invullen. Nog even ophangen en…klaar!

Zoals alle programma’s van Gouweouden heeft de meezing “Reis door de Tijd” geen vaste prijs. De locatie, de gewenste datum en het aantal deelnemers  zijn bijvoorbeeld van invloed op de prijs. Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Jazeker! En men zegt weleens” Nou. dit is echt TOP entertainment”. Want we hebben alles bij ons om de zaal aan te kleden en te zorgen dat de deelnemers bij het zien daarvan al blij worden.

Veelgestelde vragen Online Muziekbingo voor thuis

Voor bewoners van zorgcentra, dagopvang of waar dan ook. In ieder geval voor kleinere groepjes mensen, waar behoefte is aan een interactieve activiteit voor ouderen. Met elkaar genieten van heerlijk afwisselende muziek en tegelijk een spel doen.

Gewoon een mailtje naar ons sturen info@gouweouden.nl. Of het contactformulier op de site invullen. Dan komt alles in orde.

Dat doet u zelf. Het is leuk als u wat kleine prijsjes uitdeelt voor de deelnemers die BINGO hebben. Wij geven aan hoeveel prijzen u ongeveer nodig heeft. Dit is afhankelijk van de lengte van de bingo. 

Online muziekbingo

Een handleiding, een link met de Bingo formulieren om te printen en een link naar de op maat gemaakte lijst op Spotifylijst. En natuurlijk onze support. U kunt ons altijd bellen of mailen en overleggen welke muziekbingo voor uw groep het beste past.

De bingoformulieren uitdraaien, prijsjes klaarleggen en het apparaat klaarzetten waarmee je de Spotify muzieklijst afspeelt. Iedereen van een bingo formulier en pen voorzien…en danken de muziekbingo starten. 

Inmiddels staan wij bekend om onze bijzonder brede muziekkennis van over de hele wereld, maar altijd herkenbaar voor ouderen. Niet alleen Nederlandse meezing liedjes maar ook herkenbare melodieën, Gouwe Ouwe hits, evergreens, licht klassiek, filmmuziek enz. Heeft u zelf een voorkeur (bijvoorbeeld Carnaval, alleen The Sixties, alleen Nederlands enz…) die u er graag in zou willen hebben? Leuk! Doen we graag!

Open Whatsapp
Hallo,
Heb je vragen en wil je meer informatie. Dat kan ook via WhatsApp. Klik op de knop hieronder om WhatsApp te openen.