FAQ

Veelgestelde vragen Meezing Muziek Bingo

Eigenlijk voor iedereen, want we passen de muziek keuze en de snelheid van het spel gewoon aan. Je ziet op het grote projectie doek het beeld, zingt de tekst mee en je zoekt naar het nummer dat op je Bingokaart staat.  Ook hebben we verschillende thema’s zoals Kerstmis, het voorjaar, bevrijdingsdag enz.

We spelen meestal 2 rondes. Beide rondes duren ongeveer 50 a 55 minuten, afhankelijk wanneer de Bingo valt. Uiteraard hebben we tussendoor pauze voor een hapje en een drankje en we laten de muziek gezellig doorspelen.

Jazeker, wij nemen prijsjes zoals chocolade, handcreme en dergelijke mee. We spelen meestal 2 rondes en reiken gemiddeld 8 prijsjes uit. En mocht u zelf voor de prijsjes willen zorgen dan is dat natuurlijk geen enkel probleem.

Eigenlijk niet zoveel. Alle deelnemers moeten het projectie scherm kunnen zien en het is makkelijk als er tafels zijn om de formulieren op te leggen. In de zomer is het fijn als de ruimte een beetje verduisterd kan worden. Wij zorgen voor alle benodigde formulieren, pennen en alle audio- en visuele apparatuur. Wat dat betreft heeft u een onbezorgde middag of avond waar iedereen met veel plezier op terug zal kijken.  

Geen enkel probleem, juist leuk. Dan nemen we een groter scherm en andere muziek apparatuur mee. In verband met de formulieren horen we graag van te voren hoeveel deelnemers we ongeveer (10 meer of minder is geen probleem) kunnen rekenen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd!

Jazeker, wij hebben leuke posters van de Muziek Bingo. Deze kunnen wij u digitaal toesturen in A4 of A3 formaat. U hoeft dan alleen nog maar de datum en tijd in te vullen en natuurlijk op te hangen.

Jazeker, wanneer u van ons een bevestiging krijgt met de gage dan komen er geen onverwachte kosten meer bij. Inclusief reiskosten, Bingo benodigdheden en alle apparatuur.

Veelgestelde vragen Meezing Muziek Quiz

Voor iedereen die houdt van meezingen, film kijken en een spelletje doen. Jong of oud, we maken de Meezing Muziek Quiz altijd op maat. De Quiz kan aangepast worden aan iedere doelgroep, dat is geen enkel probleem. Jaren ’50, ’60, ’70…muzieknummers van nu? Denk ook eens aan een avond voor vrijwilligers of werknemers?  De meezing Muziek Quiz zorgt gegarandeerd voor saamhorigheid en gezelligheid. 

De Meezing Muziek Quiz Quiz duurt ongeveer 75 minuten en de uitslag 15 minuten. Natuurlijk is er ook een pauze tussendoor waarbij de muziek gezellig door laten spelen.

Alle deelnemers moeten het grote projectie scherm kunnen zien en het is makkelijk als er een tafeltje is om de quizkaart op te leggen. In de zomer is het fijn als de ruimte een beetje verduisterd kan worden. Verder hebben we alleen een stopcontact nodig en dan…is het feest!

Absoluut, we hebben een 1e, 2e en 3e prijs in de vorm van een muziek bokaaltje. Deze worden aan het einde, wanneer we met elkaar de antwoorden hebben nagekeken, uitgereikt. 

Geen enkel probleem, juist leuk. Dan nemen we een groter scherm en andere muziek apparatuur mee. In verband met de Quiz kaarten   weten we graag op hoeveel deelnemers we ongeveer (10 meer of minder is geen probleem) kunnen rekenen.

Jazeker, wij hebben leuke affiches  van de Muziek Quiz. Deze kunnen wij u digitaal toesturen in A4 ( gewoon briefpapier) of A3 ( 2x briefpapier) formaat. U hoeft deze alleen te printen en er zelf de datum en aanvangstijd op schrijven.

Nee, zeker niet! Het is een multiple choise Quiz. U kunt dus altijd kiezen uit de antwoorden en u hoeft alleen een A, B of een C in te vullen. Meestal leiden de meerkeuze vragen u wel naar het juiste antwoord. Uiteraard nemen wij de Quizkaarten en de pennen mee.

Ja, echt alles! Wij nemen alle apparatuur, zoals beamer, groot projectie scherm, uitstekende geluidsapparatuur, microfoon en nostalgische omlijsting mee. Uiteraard ook de Quizkaarten, pennen en de 1e, 2e en 3e prijs!

Veelgestelde vragen Meezing Reis door de Tijd

De meezing “Reis door de Tijd” is bedoeld voor deelnemers met Alzheimer. Doordat de artiest op het scherm verschijnt, de tekst erbij staat en je de muziek hoort, wordt het meezingen nog makkelijker. Het is echt een feest der herkenning, zelfs als iemand niet meer mee kan zingen, blijkt dat de herkenning van het beeld en de muziek een glimlach tevoorschijn tovert.

Het Meezing ” Reis door de tijd” programma duurt meestal 45 minuten, daarna een pauze en vervolgens duurt het programma ongeveer nog 30 minuten. Maar in overleg kan de tijd natuurlijk aangepast worden. Soms doen we het programma 60 minuten achter elkaar, wanneer dat beter past voor de deelnemers. Alles is mogelijk.

Eigenlijk niet zoveel. Gewoon genieten en ook meezingen. In de zomer is het fijn als de ruimte een beetje verduisterd kan worden. 

Geen enkel probleem, doen we graag. Dan nemen we aangepaste audio en visuele apparatuur mee en nemen alle tijd om met elkaar de film fragmenten en de liedjes door te nemen. Heerlijk zingen en je verbazen over de filmbeelden van vroeger. 

Jazeker, wij hebben leuke posters van de Meezing Reis door de Tijd. Deze kunnen wij u digitaal toesturen in A4 of A3 formaat, u hoeft deze alleen maar te printen, de datum en aanvangstijd in te vullen en op te hangen!

Veelgestelde vragen Online Bingo voor thuis

Voor bewoners van zorgcentras of dagopvang of waar dan ook. In ieder geval voor kleinere groepjes mensen waar behoefte is aan een interactieve activiteit voor ouderen. Die met elkaar willen genieten van heerlijk afwisselende muziek en tegelijk een spel willen doen.

Gemiddeld 1 uur, maar als je deze langer of korter wil hebben dan passen we dat graag aan.

Gewoon een mailtje naar ons sturen dan komt alles in orde.  info@gouweouden.nl

Ja, het is leuk als u zelf wat kleine prijsjes organiseert voor de deelnemers. Wij geven aan hoeveel prijzen je ongeveer nodig hebt. Dit is afhankelijk van de lengte van de Bingo. 

Een handleiding, een link met de Bingo formulieren om te printen en een link naar de Spotifylijst. En natuurlijk onze support. Je kunt ons altijd bellen of mailen en overleggen welke Bingo voor jullie groep het beste past.

Eerst de handleiding goed doornemen. Prijsjes klaarleggen, de Bingo formulieren uitdraaien, het apparaat klaarzetten waarmee je de Spotify muziek lijst afspeelt. Iedereen van een Bingo formulier en pen voorzien en startten maar.

De 1e kant en klare muziek Bingo voor thuis sturen wij je toe voor € 45, – De Spotify speellijst blijft een half jaar staan dus je kunt de Bingo zo vaak gebruiken als je wilt. Een tweede of derde Bingo daarna bestellen kost € 25, –

Wij staan bekend om onze muziek keuze die veel landen van de wereld aan doet maar altijd herkenbaar is voor ouderen. Niet alleen meezing liedjes maar ook herkenbare melodieën. Heb je zelf wat liedjes die je er graag in zou willen verwerken, geen punt doen we graag!

Als je bij ons reserveert kunt u kosteloos de boeking tot 2 dagen voor de afgesproken dag weer annuleren.

Jazeker! Op het ogenblik kom ik alleen en uiteraard heb ik een mondmasker voor, aan mijn kleding kan iedereen mij herkennen. De apparatuur en ik staan minimaal op drie meter afstand. Afbouwen doe ik uiteraard ook weer alleen. 

Jazeker, dan kunt u onze “Online Bingo” voor thuis bestellen. Deze is gevuld met heerlijke evergreens en gouwe ouwe hits. U kunt de Bingo spelen wanneer en waar u zelf maar wil. Met of zonder prijsjes…maar met prijsjes wel gezelliger natuurlijk.

Open Whatsapp
Hallo,
Heb je vragen en wil je meer informatie. Dat kan ook via WhatsApp. Klik op de knop hieronder om WhatsApp te openen.