FAQ

Veelgestelde vragen meezing Muziekbingo

Eigenlijk voor iedereen! We passen de muziekkeuze en de snelheid van het spel gewoon aan. Je ziet op het grote projectiedoek het beeld, zingt de tekst mee en je zoekt naar het nummer dat op je bingokaart staat. Ook hebben we verschillende thema’s, zoals: Kerstmis, voorjaar, Bevrijdingsdag, enz.

We spelen de meezing Muziekbingo meestal 2 rondes. Beide rondes duren ongeveer 50 à 55 minuten, afhankelijk van wanneer de bingo valt. Uiteraard hebben we tussendoor pauze voor een hapje en een drankje en laten we de muziek gezellig doorspelen.

Jazeker! Wij nemen prijsjes, zoals chocolade, handcrème en dergelijke mee. We spelen meestal 2 rondes en reiken gemiddeld 8 prijsjes uit. Mocht u zelf voor de prijsjes willen zorgen, dan is dat natuurlijk ook helemaal goed.

Eigenlijk niet zoveel. Alle deelnemers moeten het projectiescherm goed kunnen zien. En het is makkelijk als er tafels zijn om de formulieren op te leggen. In de zomer is het fijn als de ruimte een beetje verduisterd kan worden. Wij zorgen voor alle benodigde formulieren, pennen, audioapparatuur en visuele apparatuur. Wat dat betreft heeft u een onbezorgde middag of avond waar iedereen met veel plezier op terug zal kijken.  

Geen enkel probleem, juist leuk. Dan nemen we een extra groot scherm en andere muziekapparatuur mee. In verband met de formulieren horen we graag van tevoren op hoeveel deelnemers we ongeveer kunnen rekenen. 10 Meer of minder is geen probleem. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Jazeker, wij hebben leuke posters van de Muziekbingo. Deze kunnen wij u digitaal toesturen in A4 of A3 formaat. U hoeft dan alleen nog de datum en de tijd in te vullen…en natuurlijk op te hangen.

Zoals alle producten van Gouweouden heeft de meezing Muziekbingo geen vaste prijs en gaat het altijd in overleg. De locatie, de duur, de gewenste datum, aantal deelnemers en voorbereidingen zijn bijvoorbeeld van invloed op de prijs. Neem contact op via het contactformulier en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Jazeker. Wanneer u van ons een bevestiging krijgt met de gage, dan komen er geen onverwachte kosten meer bij. De prijs is inclusief reiskosten, bingobenodigdheden en alle apparatuur.

Veelgestelde vragen meezing Muziekquiz

Voor iedereen die houdt van meezingen, film kijken en een spelletje doen. Jong of oud, we maken de meezing Muziekquiz altijd naar wens. De quiz kan aangepast worden aan iedere doelgroep. Dat is geen enkel probleem. Jaren ’50, ’60, ’70…muzieknummers van nu? Denk ook eens aan een avond voor vrijwilligers of werknemers! De meezing Muziekquiz zorgt gegarandeerd voor saamhorigheid en gezelligheid. 

De Meezing Muziekquiz duurt ongeveer 75 minuten, en de uitslag 15 minuten. Natuurlijk is er tussendoor ruimte voor een pauze waarin we de muziek gezellig laten doorspelen.

Alle deelnemers moeten het grote projectiescherm goed kunnen zien en het is makkelijk als er een tafeltje is om de quizkaart op te leggen. In de zomer is het fijn als de ruimte een beetje verduisterd kan worden. Verder hebben we alleen een stopcontact nodig en dan…is het feest!

Absoluut, we hebben een 1e, 2e en 3e prijs in de vorm van een muziekbokaaltje. Deze worden aan het einde, wanneer we met elkaar de antwoorden hebben nagekeken, uitgereikt. 

Geen enkel probleem, juist leuk. Dan nemen we een groter scherm en andere muziekapparatuur mee. In verband met de quizkaarten, weten we graag op hoeveel deelnemers we ongeveer kunnen rekenen. 10 Meer of minder is geen probleem.

Jazeker. Wij hebben leuke affiches  van de Muziekquiz. Deze kunnen wij u digitaal toesturen in A4 (gewoon briefpapier) of A3 formaat (2x briefpapier). U hoeft deze alleen te printen en er zelf de datum en aanvangstijd op te schrijven.

Nee, zeker niet! De quiz bestaat uit multiple choise vragen. U kunt dus altijd kiezen uit de antwoorden en hoeft alleen een A, B of een C in te vullen. Meestal leiden de meerkeuzevragen u wel naar het juiste antwoord. Uiteraard nemen wij de quizkaarten en de pennen mee.

Zoals alle producten van Gouweouden, heeft de meezing Muziekquiz geen vaste prijs en gaat het altijd in overleg. De locatie, de duur, de gewenste datum, aantal deelnemers en voorbereidingen zijn bijvoorbeeld van invloed op de prijs. Neem contact op via het contactformulier en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Ja, echt alles! Wij nemen alle apparatuur mee, zoals beamer, groot projectiescherm, uitstekende geluidsapparatuur, microfoon en nostalgische omlijsting. Uiteraard ook de quizkaarten, pennen en de 1e, 2e en 3e prijs!

Veelgestelde vragen meezing Reis door de Tijd

De meezing Reis door de Tijd is bedoeld voor deelnemers met Alzheimer. Doordat de artiest op het scherm verschijnt, je de muziek hoort en de tekst in beeld staat, wordt meezingen nog makkelijker. Het is echt een feest der herkenning. Zelfs als iemand niet meer kan meezingen, tovert de herkenning van het beeld en de muziek een glimlach tevoorschijn.

Het eerste deel van het programma van meezing Reis door de Tijd duurt meestal 45 minuten. Daarna doen we een pauze en vervolgens duurt het programma ongeveer nog 30 minuten. In overleg kan de tijd natuurlijk aangepast worden. Soms doen we het programma 60 minuten achter elkaar, wanneer dat beter past voor de deelnemers. Alles is mogelijk.

Eigenlijk niet zoveel. Gewoon genieten en ook meezingen. In de zomer is het fijn als de ruimte een beetje verduisterd kan worden. 

Geen enkel probleem, doen we graag. Dan nemen we aangepaste audio en visuele apparatuur mee en nemen alle tijd om met elkaar de filmfragmenten en de liedjes door te nemen. Heerlijk zingen en je verbazen over de filmbeelden van vroeger. 

Jazeker! Wij hebben leuke posters van de meezing Reis door de Tijd. Deze kunnen wij u digitaal toesturen in A4 of A3 formaat. U hoeft deze alleen maar te printen. De datum en aanvangstijd kunt u zelf invullen. Nog even ophangen en…klaar!

Zoals alle producten van Gouweouden heeft de meezing Reis door de Tijd geen vaste prijs en gaat het altijd in overleg. De locatie, de duur, de gewenste datum, aantal deelnemers en voorbereidingen zijn bijvoorbeeld van invloed op de prijs. Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen Online Muziekbingo voor thuis

Voor bewoners van zorgcentra, dagopvang of waar dan ook. In ieder geval voor kleinere groepjes mensen, waar behoefte is aan een interactieve activiteit voor ouderen. Met elkaar genieten van heerlijk afwisselende muziek en tegelijk een spel doen.

Gemiddeld 1 uur. Als u de bingo langer of korter wil hebben, dan passen we dat graag aan.

Gewoon een mailtje naar ons sturen info@gouweouden.nl. Of het contactformulier op de site invullen. Dan komt alles in orde.

Dat doen jullie zelf. Het is leuk als u wat kleine prijsjes organiseert voor de deelnemers. Wij geven aan hoeveel prijzen u ongeveer nodig heeft. Dit is afhankelijk van de lengte van de bingo. 

Een handleiding, een link met de bingoformulieren om te printen en een link naar de lijst op Spotify. En natuurlijk onze support. Je kunt ons altijd bellen of mailen en overleggen welke bingo voor jullie groep het beste past.

Eerst de handleiding goed doornemen. De bingoformulieren uitdraaien, prijsjes klaarleggen en het apparaat klaarzetten waarmee je de Spotify muzieklijst afspeelt. Iedereen van een bingoformulier en pen voorzien…en startten maar!

Wij staan bekend om onze muziekkeuze die veel landen van de wereld aan doet, maar altijd herkenbaar is voor ouderen. Niet alleen meezing liedjes maar ook herkenbare melodieën. Heb je zelf liedjes die je er graag in zou willen verwerken? Geen punt, doen we graag!

Open Whatsapp
Hallo,
Heb je vragen en wil je meer informatie. Dat kan ook via WhatsApp. Klik op de knop hieronder om WhatsApp te openen.