13 juni 2021

Voorzichtig weer een muzikale middag organiseren?

Eindelijk weer binnen een muziek Quiz georganiseerd!

Yessss. Weer voor de eerste keer (sinds Corona) de muziek Quiz binnen gedraaid. Een heerlijke muziek quiz voor een gegarandeerd gezellige middag voor ouderen. Uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM. Best spannend. Hoe zou het gaan? Anderhalve meter van elkaar, prijsuitreiking, meezingen?  Het ging geweldig! Iedereen hield zich aan de richtlijnen, handen schoonmaken en er werd goed afstand gehouden. Pennen en Quizkaarten kon men van een tafeltje pakken en mocht men houden. Licht uit, spot aan…en wat hebben we allemaal weer genoten. De deelnemers met meezingen (zachtjes) en meebewegen. Lachen, nadenken en verbaasde uitroepen van herkenning. Maar ook ik heb weer zo genoten! Het was weer een feestje daar in Leiden.

Wat zijn de mogelijkheden?

Met het grote scherm, beamer en geluidsboxen staan we op ruime afstand van de deelnemers. Via het grote projectiescherm worden de originele filmbeelden vertoond van de artiesten, zangers, orkesten, TV series enz. Zo worden op die manier de herinneringen naar boven gehaald wanneer de muzikale filmfragmenten in een tijdslijn worden bekeken.

Hoelang duurt het Meezing programma voor ouderen?

Het programma kan aangepast worden qua tijdsduur, dat wil zeggen dat het programma een aantal keer achter elkaar gedraaid kan worden. Zo kunnen er minder deelnemers per keer meedoen (anderhalve meter)  maar uiteindelijk kan wel iedereen weer meegenieten. Wanneer u kiest voor de  muziek Bingo of de  muziek Quiz dan wordt er alleen “nieuw”  dus schoon materiaal gebruik. Wanneer u kiest voor de “Reis door de tijd” dan is er geen uitdeel materiaal.

Misschien heeft u een andere oplossing, een vraag of voorstel…neem dan vooral vrijblijvend contact met ons op. Samen komen we er altijd uit. Mail ons

Hoe gaat het in zijn werk?

Wij werken met een beamer, een groot scherm en originele muzikale filmfragmenten om zo de beleving van de herinneringen weer naar boven te halen. Herinneringen die wel aanwezig zijn, maar waar je je niet van bewust bent. Door beeld en geluid te combineren worden de herinneringen als het ware aangeraakt.

En we hebben zo’n enorme zin om weer met elkaar een heerlijke middag te beleven.. even het “nu” vergeten en weer terug naar toen.  We hebben onze eerste muzikale middag in Leiden weer gehad. En het ging geweldig. Iedereen heeft genoten van de muziek, de vragen, de filmbeelden. Op anderhalve meter afstand, de pennen blijven achter en de prijsuitreiking verloopt ook Corona proof! Onze programma’s  staan inmiddels garant voor een heerlijke middag vol “ oh ja” plezier. Wat hebben we het contact, de reacties van de deelnemers en het gezellige samenzijn gemist! Want samen beleven is verbinden.

 

Muziek Quiz voor Senioren
Open Whatsapp
Hallo,
Heb je vragen en wil je meer informatie. Dat kan ook via WhatsApp. Klik op de knop hieronder om WhatsApp te openen.