Online Muziekbingo

Onze bekende Muziekbingo is nu ook online!

Er zijn vele leuke activiteiten voor ouderen en u kent vast en zeker de cijfer ‘Bingo’. Maar kent u onze Muziekbingo al? Hier leest u alles over de Muziekbingo. Het concept van de Online Muziekbingo is hetzelfde, behalve dat wij niet bij u over de vloer komen, u geen beelden ziet maar u krijgt alle benodigdheden online toegestuurd.

Makkelijk doe-het-zelf-pakket

U ontvangt een superhandig doe-het-zelf-pakket. We mailen u de link met de bingokaarten, de handleiding en de bijbehorende muzieklijst op Spotify. De Muziekbingo is ook geschikt als activiteit voor ouderen met een vorm van dementie. De muziek komt namelijk uit de jaren ’50, ’60 en ’70.

Een Muziekbingo vol gouwe ouwe gezellige meezing liedjes. De online Muziekbingo is een heerlijke activiteit voor ouderen. Verderop leest u de pakketten en prijzen van deze online Muziekbingo. U kunt hem bestellen via het contactformulier. Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Het is een interactief spel dat je met elkaar speelt, speciaal voor de bewoners van een verzorgingscentrum of voor deelnemers met een vorm van dementie. Iedereen luistert of beweegt mee met de altijd herkenbare muziek. Inmiddels is de Muziekbingo Online al vele malen besteld! U geeft het aantal deelnemers op en wij verzorgen de rest.

Sluiten

Wat was de Muziekbingo leuk!

Wat was het leuk zeg! De mensen hebben echt enorm genoten van muziek die ze wel herkenden maar niet zo vaak horen. Heel erg bedankt voor deze leuke Bingo Prisca van Ravenhorst Activiteitenbegeleidster Voorthuizen

“Hi Winnie, Ik heb er meteen naar gekeken en het ziet er fantastisch uit!! Heel veel dank!
De instructies zijn duidelijk. We hebben ontzettend genoten, mijn vader was erg verrast. Nogmaals dank!” Chiara den Haan

Wat krijgt u van ons?

U krijgt via e-mail de Bingoformulieren en uitleg aangeleverd. Na de bestelling ontvangt u een mail met daarin de link waarmee u de bingoformulieren kunt downloaden en printen.

Natuurlijk heeft u ook iets nodig waarmee de liedjes afgespeeld kunnen worden. Dat kan op de TV, de IPad, muziekboxen of computer. Zolang u maar Spotify heeft, want de speellijst met de bingoliedjes wordt aangeleverd via Spotify.

Sluiten

Wat heeft u nodig? 

U heeft drie dingen nodig: Spotify (muziek streaming dienst) een printer en een aantal kleine prijsjes. U kunt de Muziekbingo uiteraard vaker spelen. De formulieren print u dan gewoon opnieuw.

Wat is de prijs van de online Muziekbingo?

De prijs ligt tussen de € 35, – en € 70, -.

Gelijk bestellen of meer informatie?

Klik op de knop, vul uw gegevens en wensen in, en wij nemen spoedig contact met u op.

informatie aanvragen over de online muziekbingo

 

Contact

Heeft u een vraag? Stel ‘m hier!
Natuurlijk heeft u snel een reactie in uw mailbox.

En heeft u haast? Dan is een beller sneller…

06 234 78 372
INFO@GOUWEOUDEN.NL

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heerlijke reacties!

Vermeertoren Delft
Meer lezen

Hi Winni wat een leuke online Bingo! Echt iets extra’s voor de mensen in deze tijd, we doen ‘m iedere week en het is erg gezellig!

De Wever Tilburg
Meer lezen

Winni,  we hebben ons reuze geamuseerd met de Carnavalsbingo! Onze bewoners hebben een heerlijke middag gehad! Normaals dank.

 

Aafje Rotterdam
Meer lezen

Werkelijk superleuk! En handig, we doen de online Bingo regelmatig. Na de kersteditie zijn we nu met Carnaval bezig. Groetjes.

Open Whatsapp
Even een vraag stellen? Dat kan via Whatsapp. Klik op de knop en je krijgt vandaag nog antwoord.