Gouweouden in Corona tijd

Onze bekende muziek bingo is nu ook online!

Er zijn vele leuke activiteiten voor ouderen, u kent vast en zeker de Bingo. Maar kent u onze Muziek Bingo al?  Op deze pagina leest u alles over de muziek Bingo die wij normaal gesproken met beeld en geluid presenteren op locatie. Gedurende de Coronacrisis is het helaas niet altijd mogelijk om deze leuke activiteit bij u op locatie te verzorgen. Daarom hebben we de Muziek Bingo Coronaproof gemaakt. Namelijk makkelijk en veilig online. Lees verder en ontdek hoe u zelf in een kleine groep de Muziek Bingo kunt spelen.

Bestel nu de Kerst online muziek Bingo

Een superhandig doe het zelf pakket. We mailen u de link met de Bingo kaarten, de handleiding en de bijbehorende muzieklijst op Spotify. De muziek Bingo is ook geschikt als activiteit voor ouderen met een vorm van dementie want de muziek komt uit de jaren ’50, ’60 en ’70.

Een muziekbingo vol gouwe ouwe gezellige meezing liedjes. Zeker tijdens de Corona periode is de online muziek Bingo een heerlijke activiteit voor ouderen nu wij zelf bij de meeste van u niet kunnen komen. Verderop leest u de pakketten en prijzen van deze online Coronaproof muziek Bingo en hier kunt u deze bestellen.

Speciaal voor de bewoners van een verzorgingscentrum of bij deelnemers met een vorm van dementie is het een interactief spel dat je met elkaar speelt en ondertussen luistert of meebeweegt met de altijd herkenbare muziek. En inmiddels is de Muziek Bingo “On Line” al vele malen besteld! U geeft het aantal deelnemers op en wij verzorgen de rest. Bestel ‘m hier.

Sluiten

“Wat was de muziek Bingo leuk”

“Vandaag voor het eerst de meezing muziek bingo gespeeld. In eerste instantie was er maar een klein groepje dat mee wilde spelen. Het leuke was dat er steeds meer mensen bij kwamen die mee wilden doen. Kortom het was een succes!!!! Linda Meijerman Aafje, Rotterdam.

Hi Winnie,
Ik heb er meteen naar gekeken en het ziet er fantastisch uit!! Heel veel dank!
De instructies zijn duidelijk. We hebben ontzettend genoten, mijn vader was erg verrast. Nogmaals dank! Chiara den Haan

Wat krijgt u van ons?

U krijgt de online muziek Bingo formulieren en uitleg online aangeleverd. Na de bestelling ontvangt u een e-mail met daarin de link waarmee u de Bingo formulieren kunt downloaden en printen.

Natuurlijk heeft u ook iets nodig waarmee de liedjes afgespeeld kunnen worden. Dat kan op de TV, de IPad, muziekboxen of computer. Zolang u maar Spotify heeft want de muziek speellijst met de bingo liedjes wordt aangeleverd via Spotify.

Sluiten

Wat heeft u nodig? 

U heeft drie dingen nodig: Spotify  (muziek streaming dienst) een printer en een aantal kleine prijsjes. U kunt de Muziek Bingo uiteraard vaker spelen, u print de formulieren gewoon opnieuw.

Wat is de prijs van de online Muziek Bingo?

De prijs ligt tussen de € 35, – en € 70, –

Veelgestelde vragen Online Bingo voor thuis

Voor bewoners van zorgcentras of dagopvang of waar dan ook. In ieder geval voor kleinere groepjes mensen waar behoefte is aan een interactieve activiteit voor ouderen. Die met elkaar willen genieten van heerlijk afwisselende muziek en tegelijk een spel willen doen.

Gemiddeld 1 uur, maar als je deze langer of korter wil hebben dan passen we dat graag aan.

Gewoon een mailtje naar ons sturen dan komt alles in orde.  info@gouweouden.nl

Ja, het is leuk als u zelf wat kleine prijsjes organiseert voor de deelnemers. Wij geven aan hoeveel prijzen je ongeveer nodig hebt. Dit is afhankelijk van de lengte van de Bingo. 

Een handleiding, een link met de Bingo formulieren om te printen en een link naar de Spotifylijst. En natuurlijk onze support. Je kunt ons altijd bellen of mailen en overleggen welke Bingo voor jullie groep het beste past.

Eerst de handleiding goed doornemen. Prijsjes klaarleggen, de Bingo formulieren uitdraaien, het apparaat klaarzetten waarmee je de Spotify muziek lijst afspeelt. Iedereen van een Bingo formulier en pen voorzien en startten maar.

De 1e kant en klare muziek Bingo voor thuis sturen wij je toe voor € 45, – De Spotify speellijst blijft een half jaar staan dus je kunt de Bingo zo vaak gebruiken als je wilt. Een tweede of derde Bingo daarna bestellen kost € 25, –

Wij staan bekend om onze muziek keuze die veel landen van de wereld aan doet maar altijd herkenbaar is voor ouderen. Niet alleen meezing liedjes maar ook herkenbare melodieën. Heb je zelf wat liedjes die je er graag in zou willen verwerken, geen punt doen we graag!

Als je bij ons reserveert kunt u kosteloos de boeking tot 2 dagen voor de afgesproken dag weer annuleren.

Jazeker! Op het ogenblik kom ik alleen en uiteraard heb ik een mondmasker voor, aan mijn kleding kan iedereen mij herkennen. De apparatuur en ik staan minimaal op drie meter afstand. Afbouwen doe ik uiteraard ook weer alleen. 

Jazeker, dan kunt u onze “Online Bingo” voor thuis bestellen. Deze is gevuld met heerlijke evergreens en gouwe ouwe hits. U kunt de Bingo spelen wanneer en waar u zelf maar wil. Met of zonder prijsjes…maar met prijsjes wel gezelliger natuurlijk.

 

 

Contact

Natuurlijk heeft u binnen 1 dag een reactie in uw mailbox! En heeft u haast?

Dan is een beller sneller..

 

06 234 78 372
INFO@GOUWEOUDEN.NL

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heerlijke reacties!

Vermeertoren Delft
Meer lezen

Hi Winni wat een leuke online Bingo! Echt iets extra’s voor de mensen in deze tijd, we doen ‘m iedere week en het is erg gezellig!

De Wever Tilburg
Meer lezen

Winni,  we hebben ons reuze geamuseerd met de Carnavalsbingo! Onze bewoners hebben een heerlijke middag gehad! Normaals dank.

 

Aafje Rotterdam
Meer lezen

Werkelijk superleuk! En handig, we doen de online Bingo regelmatig. Na de kersteditie zijn we nu met Carnaval bezig. Groetjes.

Open Whatsapp
Hallo,
Heb je vragen en wil je meer informatie. Dat kan ook via WhatsApp. Klik op de knop hieronder om WhatsApp te openen.