Direct contact

Online muziek Bingo voor ouderen

Gouweouden in Corona tijd

Onze bekende muziek bingo is nu ook online!

Er zijn vele leuke activiteiten voor ouderen, waaronder muziek Bingo. Op deze pagina leest u alles over de muziek Bingo die wij met beeld en geluid presenteren maar helaas gedurende  de Coronacrisis is het lastiger geworden om deze leuke activiteit bij u op locatie te komen doen. Daarom hebben we de muziek Bingo Coronaproof gemaakt. Namelijk makkelijk en veilig online. Lees verder en ontdek hoe dit in zijn werk gaat.

Bestel de Carnavals online muziek Bingo nu

Een superhandig doe het zelf pakket. We mailen u de link van de Bingo kaarten, handleiding en de bijbehorende muzieklijst op Spotify. De muziek Bingo is ook geschikt als activiteit voor ouderen met een vorm van dementie.

Een muziekbingo vol gouwe ouwe gezellige meezing liedjes. Zeker tijdens de Corona periode is de online muziek Bingo een heerlijke activiteit voor ouderen nu wij zelf bij de meeste van u niet kunnen komen. Verderop leest u de pakketten en prijzen van deze online Coronaproof muziek Bingo en hier kunt u bestellen.

Speciaal voor de bewoners van een verzorgingscentrum of bij deelnemers met een vorm van dementie is het een interactief spel dat je met elkaar speelt en ondertussen luistert of meebeweegt met de altijd herkenbare muziek. En inmiddels is de Muziek Bingo “On Line” al vele malen besteld! U geeft het aantal deelnemers op en wij verzorgen de rest. Bestel ‘m hier.

Sluiten

“Wat was de muziek Bingo leuk”

“Vandaag voor het eerst de meezing muziek bingo gespeeld. In eerste instantie was er maar een klein groepje dat mee wilde spelen. Het leuke was dat er steeds meer mensen bij kwamen die mee wilden doen. Kortom het was een succes!!!! Linda Meijerman Aafje, Rotterdam.

3 Aantrekkelijke online Muziek Bingo pakketten

De Carnavals Bingo blijft geldig tot eind maart, dat betekent regelmatig gezellig zingen met elkaar en kijken of het woord ook op je Bingo formulier staat. Omdat wij ons kunnen voorstellen dat u weer een nieuwe online Muziek Bingo met andere liedjes wilt spelen met de bewoners, hebben wij nog een leuke aanbieding voor u! Er zijn drie mogelijkheden waaruit u kunt kiezen:

1 – Eenmalige aanschaf kwartaal Muziek Bingo € 35, –

2 – Twee kwartalen Muziek Bingo’s  € 60, –

3 – Vier kwartalen dus 4 verschillende Muziek Bingo’s € 100, –

De invulling van de kwartaal Muziek Bingo’s is als volgt;

Het eerste kwartaal van de online muziek Bingo is gericht op Carnaval. Alle gouwe ouwe muziek nummers komen voorbij. En heeft u liedjes die u er graag bij wilt hebben? Geef dat aan ons door dan zetten we die erbij, geen enkel probleem. Het tweede kwartaal

heeft elementen van Koningsdag en de Bevrijdingsdag in zich. Dat betekent een keur van Hollandse Liedjes zoals “Trees heeft een Canadees” maar ook Glenn Miller, Vera Lyn en The Ramblers komen langs. Het derde kwartaal staat in het teken van de zomer. Dus  vrolijke liedjes van vroeger om mee te zingen maar ook een swingende Rock ’n Roll of zo’n heerlijke wals van Straus. Tot slot het 4e kwartaal, via de herfst naar de winter.  “ Het is weer voorbij die mooie zomer”, dus de thema’s Sinterklaas en Kerst worden hierin verwerkt. Dat biedt volop muzikale mogelijkheden.

Sluiten

Wat krijgt u van ons?

U krijgt de online muziek Bingo formulieren en uitleg online aangeleverd. Na de bestelling ontvangt u een e-mail met daarin de link waarmee u de Bingo formulieren kunt downloaden en printen.

Natuurlijk heeft u ook iets nodig waarmee de liedjes afgespeeld kunnen worden. Dat kan op de TV, de IPad, muziekboxen of computer. Zolang u maar Spotify heeft want de muziek speellijst met de bingo liedjes wordt aangeleverd via Spotify.

Sluiten

Wat heeft u nodig? 

U heeft drie dingen nodig: Spotify  (muziek streaming dienst) een printer en een aantal kleine prijsjes. U kunt de Muziek Bingo uiteraard vaker spelen, u print simpelweg de formulieren opnieuw.

Wat is de prijs van de online Muziek Bingo?

Per Muziek Bingo € 35, – Bij 2 stuks € 60, –  Bij 4 stuks € 100, – incl. BTW. 

Bestel hier de Bingo’s.

Veelgestelde vragen Online Bingo voor thuis

Voor bewoners van zorgcentras of dagopvang of waar dan ook. In ieder geval voor kleinere groepjes mensen waar behoefte is aan een interactieve activiteit voor ouderen. Die met elkaar willen genieten van heerlijk afwisselende muziek en tegelijk een spel willen doen.

Gemiddeld 1 uur, maar als je deze langer of korter wil hebben dan passen we dat graag aan.

Gewoon een mailtje naar ons sturen dan komt alles in orde.  info@gouweouden.nl

Ja, het is leuk als u zelf wat kleine prijsjes organiseert voor de deelnemers. Wij geven aan hoeveel prijzen je ongeveer nodig hebt. Dit is afhankelijk van de lengte van de Bingo. 

Een handleiding, een link met de Bingo formulieren om te printen en een link naar de Spotifylijst. En natuurlijk onze support. Je kunt ons altijd bellen of mailen en overleggen welke Bingo voor jullie groep het beste past.

Eerst de handleiding goed doornemen. Prijsjes klaarleggen, de Bingo formulieren uitdraaien, het apparaat klaarzetten waarmee je de Spotify muziek lijst afspeelt. Iedereen van een Bingo formulier en pen voorzien en startten maar.

De 1e kant en klare muziek Bingo voor thuis sturen wij je toe voor € 45, – De Spotify speellijst blijft een half jaar staan dus je kunt de Bingo zo vaak gebruiken als je wilt. Een tweede of derde Bingo daarna bestellen kost € 25, –

Wij staan bekend om onze muziek keuze die veel landen van de wereld aan doet maar altijd herkenbaar is voor ouderen. Niet alleen meezing liedjes maar ook herkenbare melodieën. Heb je zelf wat liedjes die je er graag in zou willen verwerken, geen punt doen we graag!

Als je bij ons reserveert kunt u kosteloos de boeking tot 2 dagen voor de afgesproken dag weer annuleren.

Jazeker! Op het ogenblik kom ik alleen en uiteraard heb ik een mondmasker voor, aan mijn kleding kan iedereen mij herkennen. De apparatuur en ik staan minimaal op drie meter afstand. Afbouwen doe ik uiteraard ook weer alleen. 

Jazeker, dan kunt u onze “Online Bingo” voor thuis bestellen. Deze is gevuld met heerlijke evergreens en gouwe ouwe hits. U kunt de Bingo spelen wanneer en waar u zelf maar wil. Met of zonder prijsjes…maar met prijsjes wel gezelliger natuurlijk.

Load More

 

 

Contact

 

06 234 78 372
INFO@GOUWEOUDEN.NL

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees hier wat reacties

Vermeertoren Delft
Meer lezen

Hi Winni wat een leuke online Bingo! Echt iets extra’s voor de mensen in deze tijd, we doen ‘m iedere week en het is erg gezellig!

De Wever Tilburg
Meer lezen

Winni,  we hebben ons reuze geamuseerd met de Carnavalsbingo! Onze bewoners hebben een heerlijke middag gehad! Normaals dank.

 

Aafje Rotterdam
Meer lezen

Werkelijk superleuk! En handig, we doen de online Bingo regelmatig. Na de kersteditie zijn we nu met Carnaval bezig. Groetjes.

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Lees meer. | Sluiten