Ervaringen

Vera Knol
Vera Knol
16:46 08 Jul 20
Top avond gehad, waar halverwege de avond Winnie, met GouweOuden een quiz kwam doen.Zeer professioneel voorbereid, en vooral rekening houdend met de voorschriften van het RIVM.Ook al waren we met een klein groepje, Winnie weet iedereen mee te krijgen met zingen, lachen, gieren, brullenEcht een aanrader
Kop Brabers
Kop Brabers
17:27 16 Feb 20
Zaterdag, 15 februari 2020Een onbetaalbare middagHet verjaardagsfeest voor mijn moeder hebben Winnie den Ouden en Anja Bouman op fantastische wijze tot een groot succes gemaakt. Voor bijna 60, voornamelijk demente, bewoners, vrijwilligers en personeel brachten zij ondersteunt door een groot scherm een programma met liedjes vanaf de jaren 40 tot André Rieu. De bewegende beelden, de muziekfragmenten en de teksten in de beelden maakten de herkenning bij de bewoners groot. Veel bewoners zongen mee, klapten mee of lieten op andere wijze merken dat ze mee teruggingen in de tijd. Het programma was op maat gemaakt met zorg uitgekozen liedjes en beelden. De glimlach op het gezicht van de bewoners maakte het feest voor ons onvergetelijk.
Susan van Haastert
Susan van Haastert
16:17 06 Feb 20
Gisterochtend hebben de dames van Gouweouden in een van onze zorginstellingen een fantastische muziekquiz gegeven. De props die ze meegenomen hadden gaven meteen al herkenning: een (kartonnen) jukebox, Marilyn Monroe en James Dean 'in tha house'! "Oh zo eentje hadden wij ook in onze kroeg!". De leuke filmfragmenten van vroeger waren voorzien van teksten, zodat er luidkeels meegezongen kon worden. De vaart zat er lekker in, de dames hielden goed in de gaten welk nummer er goed scoorde (en dus nog even langer aan bleef) en met welke er minder herkenning was. Vol trots zei een van de winnaressen na overhandiging van haar prijs 'deze ga ik aan mijn kleinkinderen laten zien!'. Wij hebben een hele leuke ochtend gehad, echt een aanrader!
R Bouman
R Bouman
08:25 24 Nov 19
Super organisatie! Professioneel en een heerlijk verzorgd middagje uit.
Bee At Home
Bee At Home
07:15 19 Nov 19
Een zeer geslaagde middag, een aanrader voor iedereen die een gezellig middag/avond wilt.
Annemarie van Zessen
Annemarie van Zessen
17:28 10 Sep 19
Heerlijke ontspannen middag met muziek uit jaren ‘50, ‘60, ‘70 en ‘80. Goede geluidskwaliteit uit meegebrachte boxen. Projectie op groot scherm van beelden en teksten behorend bij de muziek. Keurig verzorgde dames die op gepaste wijze een goed draaiend programma vertonen. Voor verpleeghuis Pniël in Rotterdam-Kralingen werd een programma op maat gemaakt waar zowel de revalidatie-cliënten als de begeleidingsbehoeftige cliënten veel plezier aan hebben beleefd. Een aanrader! Annemarie van Zessen, activiteitenbegeleiding Pniël.
Bekijk alle beoordelingen
js_loader
Open Whatsapp
Hallo,
Heb je vragen en wil je meer informatie. Dat kan ook via WhatsApp. Klik op de knop hieronder om WhatsApp te openen.