home / Referenties

Referenties

 Draaitafel Gouweouwe Gouweouden


Aafje Rotterdam: "Wat een leuke middag heb je ons bezorgd, we hebben genoten van de Gouwe Ouwe muziek en boeken je volgend jaar zeker weer"

Koos Wernke Ommoord over de Gouwe ouwe muziekquiz;" ik had niet verwacht dat het zoveel entertainment in zich zou hebben, we hebben een ontzettend leuke middag gehad. En zien je graag in November weer terug".

SOG : " Beste Winni, onze complimenten voor de Quiz! Prachtig gemaakt. Met beeld en geluid, het was een hele leuke avond en ik heb weer wat geleerd. Volgend jaar zeker weer."

Prive feest Schoonhoven:' Een TOP feest, mede dankzij het grote doek waarop de muziekclips uit de jaren '60 en '70 voorbij kwamen. De dansvloer is niet leeg geweest'. 

Lindsay Thorn Berkel ;" Het zijn altijd zulke leuke middagen wanneer de mensen met elkaar de gouwe ouwe nummers zingen en herinneringen ophalen.

Prive feest te Bergambacht: "Win, je hebt het feest gemaakt! Het grote doek, onze foto's van jaren terug, en Geraldine die langskwam om een op maat gemaakte Gouwe ouwe muziekquiz te presenteren. Het was onvergetelijk!

Hoppesteyn I. van Kouwen;' Wat een geslaagd optreden, we hebben echt een feestje gehad. De veelzjidigheid van de liedjes en de beelden maakt dat iedereen mee kan doen. We boeken je gauw nog een keer".

Koningsbruggen Utrecht:" Wat een superleuke avond hebben we gehad met de Gouwe ouwe muziek vorige week. Bedankt en tot de volgende keer".

Cafe Huis den Hoek:" Hi Winni, wat was de muziek quiz weer onwijs leuk!! Ik had er dit keer 35 goed. Je verrast ons steeds weer wanneer allerlei verschillende categorieën voorbij komen. Hopelijk tot volgend jaar". Diana.

Soroptimisten Gouda:' Hoi Winni, we hadden zin in een echt feestje omdat we 75 jaar bestonden. We hielden dit in de Spiegeltent in Gouda. En wat hebben we heerlijk gedanst. We hebben een geweldige avond gehad, bedankt daarvoor" 

Prive feest Olst:" Beste Winni, wat een feest heb ik gehad! Met de muziek beelden op het doek hebben we zo heerlijk getwist en gedanst. Ontzettend bedankt dat je op mijn feest bent geweest".

Hof van Alkemade Mevr.A.H.S. van der Meer:" Hallo dames van Gouweouden, we hebben een super gezellige middag gehad. Iedereen heeft genoten! Zelfs meneer..... heeft volop meegezongen. En leuk dat het niet alleen Nederlands was...tot volgend jaar" 

Amersfoort Ron Rooswinkel:" Hallo Winni, iedereen heeft het begin van het jaar zo leuk gevonden dat we Gouweouden eind van het jaar weer willen boeken. En nu de Muziekquiz. We kijken ernaar uit."

Loosdrecht Ton op de Weegh:" Op zaterdagavond, tijdens de kampioenschappen van het Ojol zeilen dachten we wat gezellige muziek op de achtergrond te hebben geboekt. Maar het is een te gek feest geworden. Op de tafel gedanst, de Zirtaki gedaan en het grote scherm op de achtergrond met alle clips. Het is laat geworden....dank Winni! We hebben ouderwets genoten, geswingd en gejived.

Gouda Mevr. S. Poulina Hallo Winni, wij willen je nogmaals hartelijk bedanken voor al het werk dat je in dit feest hebt gestopt. Iedereen vond de muziek, de fotopresentatie en de quiz gewéldig. Ik ben daar blij om dat het zo goed is gegaan. Nogmaals heel hartelijk dank en ik geef graag jouw gegevens door. 

KBO Brabant Mevr. A van Hoof:" Beste Winni en Anja, we hebben een hele leuke middag met elkaar gehad met een grote opkomst. Er kon geen stoel meer bij! De Quiz zat erg goed in elkaar en het was haast jammer dat het afgelopen was. Bedankt, en we houden je zeker in ons bestand"


De Zonnebloem, Aafje Zorg, Café Huis den Hoek, Soroptimisten afdeling Gouda, Brasserie Wijnbar Genieten, Arendshoeve, Leonardushoef Wouw, Zorgpartners Midden Holland, Vrijwilligers Groene Hart Ziekenhuis, Spiegeltent, Carinova, Laurens, Cordaan, Careyn, KVD Bodegraven,  diverse Prive feesten, Bastion Schoonhoven, V&V commodities, Strandtent Boonoonoonoos, SOG soos, personeelsfeest Duinrust den Haag....

Wilt u meer informatie?

Velden met een * zijn verplicht