Direct contact

Muziek Quiz

Met Gouweouden organiseert u een heerlijke meezing muziek quiz voor ouderen.

Gouwe ouwe muziek Quiz voor ouderen (wat is oud?)

Want Gouwe ouwe muziek verveelt nooit, als u het ons vraagt. Met de Muziek Quiz voor ouderen brengen wij gouwe ouwe muziek, liedjes van vroeger, evergreens en gouwe ouwe hits bij u in de zaal. Voornamelijk muziek uit de jaren ’50, ’60, ’70 en ’80. Dus het is een quiz voor iedereen, jong en oud. Een geweldig leuke activiteit! U vraagt en wij passen de muziek quiz naar uw wensen aan.

Maar het is wel opletten geblazen, want er worden vragen gesteld waarbij de multiple choice antwoorden dicht bij elkaar liggen. Vragen over gouwe ouwe muziek en aanverwante muziekweetjes. Regelmatig denkt u dat u het antwoord weet, u kent immers de muziek, het nummer zingt u voluit mee. Maar ja…hoe zat het ook alweer precies? En kijkt u ook eens bij de Muziek Bingo, deze wordt in heel veel verschillende muziek genres gespeeld. Want niet iedereen houdt van dezelfde muziek. Misschien heeft u bewoners, leden of deelnemers die van licht klassiek houden? Of van Jazz, Country, Blues? Dan is de Muziek Bingo een geweldige oplossing, luisteren, genieten en ondertussen zoeken of het nummer op je Bingo kaart staat is een gegarandeerd heerlijke activiteit!

Sluiten

Een middag voor 60 + met beeld en geluid?

We willen niet opscheppen maar jarenlang hebben we alle filmfragmenten, beelden en video clips verzameld die we maar konden vinden. En nog steeds! Dus wat u ook maar bedenkt, wij zorgen ervoor. Sinatra, Charles Aznavour, Elvis, The Beatles, Adamo, Rod McKuen, Wim Sonneveld…of liever oud Nederlandse nummers. Net als met alle activiteiten van Gouwe Ouden, worden originele geluidsfragmenten met authentieke videobeelden en clips uit die oude tijd gecombineerd.

U ziet op het grote doek steeds een muziek filmfragment, de muziek keuze stemmen we vooraf met u af. En ach, het zijn meerkeuzevragen dus ook de antwoorden roepen vaak herinneringen op en leiden al snel tot het goede antwoord. Maar daar gaat het eigenlijk niet om. Met elkaar genieten van die geweldige goeie ouwe muziek is eigenlijk waar het om gaat. Na afloop kijken we wel samen de juiste antwoorden na. “Had ik het nou goed of”…En de gelukkige winnaar? Die krijgt een aandenken en natuurlijk eeuwige roem! Wellicht heeft u ook interesse in onze Meezing Muziek Bingo.

Sluiten

Een super gezellige activiteiten middag voor ouderen!

Ouderen? Je bent zo oud als je je voelt maar als je 60 plus of ouder bent geniet je van al die verschillende muzieknummers en beeldfragmenten van vroeger. Je gaat weer even terug naar de dansschool of het eerste feestje waar je danste op muziek die op de platenspeler werd afgespeeld. Iets te vieren? Zoals deze dame die 90 werd?

Wist u dat de eerste grammofoonplaat al uit 1892 stamt? Deze leek nog niet op de plaatjes die wij kennen. Het duurt nog even maar in 1948 werd de 33 ⅓ toeren plaat geïntroduceerd, een jaar later gevolgd door de 18 cm grote 7-inch vinyl single op 45 toeren. Rennen naar de winkel om je favoriete artiest te scoren.

Dus organiseert voor uw vrijwilligers, eenzame ouderen, regelmatig een leuke activiteit? Dan is de Meezing Muziek Quiz super gezellig! Vol met hits die op de 45 toeren plaatjes gespeeld werden. Gouweouden heeft deze Quiz ook voor een grote groep ouderen gemaakt die het lastig hebben in de samenleving. Met elkaar, voor elkaar! Een stukje uit een Gouwe Ouwe filmpje, de tekst van het refrein en couplet staat erbij dus dat maakt het meezingen makkelijker. En dan de vraag. Overleggen met elkaar is goed voor het onderlinge contact en je hoeft alleen maar een A, B of C in te vullen.

Meezing Muziek Quiz op maat 

Hier ziet u een fragment uit de Quiz in Bergen op Zoom, waar we met een super gezellig koor de Meezing Muziek Quiz speelden:

De Muziek Quiz kan, afhankelijk van uw wensen, ook op “maat ” gemaakt worden. Voor als u binnenkort jarig bent je weer eens wat anders wilt? Misschien wel 50 jaar getrouwd? Ik noem maar een getal. Dan maken we de Muziek Quiz op maat. Met uw foto’s en uw eigen muziekkeuze. Dat wordt een feestje waar iedereen nog lang over zal napraten. Dat zeggen niet wij…maar dat zijn de reacties!

Wilt u weten wat anderen van ons vinden?

Logisch! Als u naar beneden op deze pagina gaat dan ziet u een greep uit de reacties die Gouweouden heeft ontvangen. En als u op deze tekst klikt dan ziet u een overzicht van de reviews. (Best beetje trots op)

Veelgestelde vragen Meezing Muziek Quiz

Voor iedereen die houdt van meezingen, film kijken en een spelletje doen. Jong of oud, we maken de Meezing Muziek Quiz altijd op maat. De Quiz kan aangepast worden aan iedere doelgroep, dat is geen enkel probleem. Jaren ’50, ’60, ’70…muzieknummers van nu? Denk ook eens aan een avond voor vrijwilligers of werknemers?  De meezing Muziek Quiz zorgt gegarandeerd voor saamhorigheid en gezelligheid. 

De Meezing Muziek Quiz Quiz duurt ongeveer 75 minuten en de uitslag 15 minuten. Natuurlijk is er ook een pauze tussendoor waarbij de muziek gezellig door laten spelen.

Alle deelnemers moeten het grote projectie scherm kunnen zien en het is makkelijk als er een tafeltje is om de quizkaart op te leggen. In de zomer is het fijn als de ruimte een beetje verduisterd kan worden. Verder hebben we alleen een stopcontact nodig en dan…is het feest!

Absoluut, we hebben een 1e, 2e en 3e prijs in de vorm van een muziek bokaaltje. Deze worden aan het einde, wanneer we met elkaar de antwoorden hebben nagekeken, uitgereikt. 

Geen enkel probleem, juist leuk. Dan nemen we een groter scherm en andere muziek apparatuur mee. In verband met de Quiz kaarten   weten we graag op hoeveel deelnemers we ongeveer (10 meer of minder is geen probleem) kunnen rekenen.

Jazeker, wij hebben leuke affiches  van de Muziek Quiz. Deze kunnen wij u digitaal toesturen in A4 ( gewoon briefpapier) of A3 ( 2x briefpapier) formaat. U hoeft deze alleen te printen en er zelf de datum en aanvangstijd op schrijven.

Nee, zeker niet! Het is een multiple choise Quiz. U kunt dus altijd kiezen uit de antwoorden en u hoeft alleen een A, B of een C in te vullen. Meestal leiden de meerkeuze vragen u wel naar het juiste antwoord. Uiteraard nemen wij de Quizkaarten en de pennen mee.

Ja, echt alles! Wij nemen alle apparatuur, zoals beamer, groot projectie scherm, uitstekende geluidsapparatuur, microfoon en nostalgische omlijsting mee. Uiteraard ook de Quizkaarten, pennen en de 1e, 2e en 3e prijs!

Prijsopgave

Natuurlijk heeft u binnen 1 dag een reactie in uw mailbox! En heeft u haast?

Dan is een beller sneller..

 

06 234 78 372
INFO@GOUWEOUDEN.NL

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mooie reviews..

Kessler Stichting Den Haag
Meer lezen

Wat een leuke avond hebben jullie verzorgd!  Voor de eerste keer iets georganiseerd voor onze doelgroep. Iedereen bleef geboeid zitten (geen rookpauzes) en deed volop mee, voor herhaling vatbaar. Groet Chista van der Wel

 

KBO Huybergen
Meer lezen

Beste Winni, we waren met 85 man/vrouw in een kleine zaal maar iedereen heeft het erg naar z’n zin gehad. Bestuurslid Mevr. A. van Hoof

ZijActief De Meern
Meer lezen

Beste Winni en Anja, dit was weer eens heel wat anders en erg leuk om iedereen zo enthousiast mee te zien doen. Voor herhaling vatbaar, groet Berthy

Quiz

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Lees meer. | Sluiten
Open Whatsapp
Hallo,
Heb je vragen en wil je meer informatie. Dat kan ook via WhatsApp. Klik op de knop hieronder om WhatsApp te openen.