home / Muziekquiz/Muziek Bingo

Muziekquiz/Muziek Bingo

50+ en zin in een leuke middag/avond? Weer eens wat anders? Lees dan verder.

Onze Gouwe Ouwe Muziek Quiz is gevuld met gouweouwe hits, top 2000 nummers, fotomateriaal en video's. De quiz is met name geschikt om te spelen met vrienden, familie en bekenden want het gaat om de sfeer, het meezingen en de gezelligheid!

We maken gebruik van professionele apparatuur, met verschillende schermen en hebben een zeer uitgebreide muziekbibliotheek bij ons. De quiz kan met u in overleg op maat gemaakt worden.

Het laagdrempelige en gezellige competitieve karakter van de quiz, zorgt telkens voor een superleuke middag of avond. Met vragen voor de muziekfreak, de leek en de gezelligheidsspeler. Sommige opdrachtgevers hebben zelfs een wisselbeker die per jaar van eigenaar wisselt... De vragen ziet u op het scherm en u hoort de bijbehorende muziek uit de jaren '60, '70, '80 en hits van nu.  Natuurlijk zingen we mee voordat we naar de volgende vraag gaan. Was dat nou net Bill Haley? Grootste succesnummer van U2? Bij welk nummer hoort dit couplet? Waar hoort nou die Tune bij?

Elvis Presley, Johnny Jordaan, Cliff Richard, Laurel en hardy, Pat Boone, Rita Corita, Glenn Miller en zijn orkest, noem ze maar op en zing/swing maar met ze mee.

Deze quiz hebben we ook bij een seniorenavond gedaan en is voor alle leeftijden aan te passen. Vraag gerust informatie aan.

Onderstaand een voorbeeld zoals de vragen op het doek voorbij komen

Muziek Bingo met Muziek Clips

Zin in een Muziek Bingo? Met de muzieknummers op het grote scherm? Dat is wel even heel wat anders dan alleen de muziek horen en dan afstrepen. Ook als u geen muziekkenner bent kunt u gerust aan de Bingo deelnemen want ergens komt de titelsong altijd een keer voorbij. Meezingen is natuurlijk gezellig en bij een volle kaart...BINGO! 

Wij nemen de prijsjes mee tenzij u dat liever zelf wil verzorgen.

Vraag gerust informatie aan.

Wilt u meer informatie?

Velden met een * zijn verplicht