home / Het Archief

Het Archief

 Gouweouwe Anja En Ik Gouweouden

WIE ZIJN WE EN WAAROM DOEN WE HET?

Laten we beginnen met ons voor te stellen, Winni den Ouden en Anja Bouman. Beide gek op Gouwe Ouwe muziek. Daar anderen van laten meegenieten maakt dat we met heel veel plezier de verschillende thema's maken en presenteren.  We hebben het druk en reizen zo heel wat af. Anja zorgt voor genoeg benzine, stuurt het geluidsvolume, helpt opbouwen en weer afbreken, kortom een heuse Roadie!  Gouwe ouwe muziek...daar horen ook sommige muzieknummers bij van deze tijd. Over 30 jaar zijn dat weer Gouweouwe nummers geworden! Kijk ook eens op facebook...GOUWE OUDEN.

GOUWE TIJD

Ook wij hebben een gouwe tijd, als iedereen volop meedoet met de Quiz of gewoon een lekker dansje waagt tijdens het zien en horen van een Elvis nummer. Als een mevrouw haar man vraagt om toch nog eens op de muziek van Glen Miller de foxtrot te dansen. Als we de fronzen zien op de gezichten als er wordt nagedacht over een muziek vraag dat hoort bij een stukje film uit de jaren zestig. Of als er een zucht van herkenning gaat bij het horen van een muziek nummer en het nummer kan afgestreept worden op de Bingo kaart.....wij genieten in ieder geval! 

En aan alle reacties die we in de loop van de jaren hebben gekregen en de keren dat we weer teruggevraagd worden, doen wij dat niet alleen, dat genieten! Oudejaarsdag de Kerstbingo in Zierikzee gedraaid....ook dat was een prachtige afsluiting van het jaar. 

Onderstaand de verschillende thema's. 

 muziek bingo,   een partytime middag of avondeen muziekquiz. of  interactief meezingen

ARCHIEF

Afgelopen weekend een feestje gehad in Loosdrecht....Of Gouweouden een paar uurtjes de hits van vroeger met de clips wilde draaien. Heel graag! Het werd steeds een uurtje later, want de sfeer zat er in! En waar kan je nou nog zo lekker swingen als je niet "piep" meer bent? Nou, bij Gouweouden! 

Wij hebben een feest gedraaid bij een mevrouw die 65 werd! In Bergambacht. Foto's van de afgelopen 65 jaar werden op het grote doek vertoond tijdens binnenkomst, dan wat lekkere rustige achtergrond muziek met bijbehorende clips, vervolgens een Muziekquiz (waar je nooit bij stil kunt staan) met muzieknummers gekozen door de gastvrouw en toen.....werd het ontzettend gezellig en laat. Dat de gasten ook een verzoeknummer konden aanvragen verhoogde de feestvreugde.  Dus geen opdracht is ons te gek, met scherm, beamer, Dj Booth met verlichting (moving heads) geweldige geluidsapparatuur en uw voorkeur voor muziek is terugkijken op een schitterend feest gegarandeerd.

REFERENTIES

Klik even op de aparte map met referenties. Het is slechts een greep uit de reacties die wij hebben ontvangen.

Wilt u meer informatie?

Velden met een * zijn verplicht