home / Muziekquiz of Muziekbingo

Muziekquiz of Muziekbingo


De Gouwe Ouwe Muziek Quiz is gevuld met gouweouwe hits, top 2000 nummers, fotomateriaal en video's. De quiz is met name geschikt om te spelen met vrienden, familie en bekenden want het gaat om de sfeer, het meezingen en de gezelligheid!

We maken gebruik van professionele apparatuur, met verschillende schermen en hebben een zeer uitgebreide muziekbibliotheek bij ons. Altijd in overleg met u wordt de muziek quiz op maat gemaakt. 

Het laagdrempelige en gezellige competitieve karakter van de quiz, zorgt telkens voor een superleuke middag of avond. Met vragen voor de muziekfreak, de leek en de gezelligheidsspeler. Sommige opdrachtgevers hebben zelfs een wisselbeker die per jaar van eigenaar wisselt... De vragen ziet u op het scherm en u hoort de bijbehorende muziek uit de jaren '60, '70, '80 en hits van nu.  Natuurlijk zingen we mee voordat we naar de volgende vraag gaan. Was dat nou net Bill Haley? Grootste succesnummer van U2? Bij welk nummer hoort dit couplet? Waar hoort nou die Tune bij?

Elvis Presley, Johnny Jordaan, Cliff Richard, Laurel en hardy, Pat Boone, Rita Corita, Glenn Miller en zijn orkest, noem ze maar op en zing/swing maar met ze mee.

Deze quiz hebben we ook bij een seniorenavond gedaan en is voor alle leeftijden aan te passen. Vraag gerust informatie aan.

Onderstaand een voorbeeld zoals de vragen op het doek voorbij komen

Wilt u meer informatie?

Velden met een * zijn verplicht