home / Blog

Blog

 Gouweouwe Anja En Ik Gouweouden

Even voorstellen......Winni den Ouden en gek op Gouwe ouwe muziek. Daar anderen van laten meegenieten maakt dat ik met heel veel plezier de verschillende thema's maak en presenteer. Inmiddels doe ik dat samen met Anja Bouman. We hebben het druk en reizen zo heel wat af. Anja zorgt voor genoeg benzine, stuurt het geluidsvolume, helpt opbouwen en weer afbreken, kortom een heuse Roadie!  Gouwe ouwe muziek...daar horen ook de songs bij van deze tijd. Sommige muzieknummers van nu zijn over 20 jaar weer een Gouweouwe geworden! Kijk ook eens op facebook...GOUWE OUDEN.

Onderstaand de verschillende thema's.

muziek bingo,   een partytime middag of avondeen muziekquiz. of  interactief meezingen

Afgelopen weekend een feestje gehad in Loosdrecht....Of Gouweouden een paar uurtjes de hits van vroeger met de clips wilde draaien. Heel graag! Het werd steeds een uurtje later, want de sfeer zat er in! En waar kan je nou nog zo lekker swingen als je niet "piep" meer bent? Nou, bij Gouweouden! 

Deze week ook ons meezing programma bij Parnassia in Den Haag gedaan. Hits uit de jaren '70 en '80. Dat is weer iets heel anders, maar muziek is voor iedereen en van ons allemaal. Dus geen opdracht is ons te gek, met scherm, beamer en geweldige geluidsapparatuur kunnen wij veel aan.

Oh ja, en 7 oktober draaien wij in " De Brug" een verjaardag party. Met muziek quiz en natuurlijk de muziekclips!


Wilt u meer informatie?

Velden met een * zijn verplicht