home / Blog

Blog

 Pwa Schip Gouweouden

Even voorstellen......Winni den Ouden en gek op Gouwe ouwe muziek. Daar anderen van laten meegenieten maakt dat ik met heel veel plezier de verschillende thema's maak en presenteer. Inmiddels doe ik dat samen met Anja Bouman. We hebben het druk en reizen zo heel wat af. Anja zorgt voor genoeg benzine, stuurt het geluidsvolume, helpt opbouwen en weer afbreken, kortom een heuse Roadie!  Gouwe ouwe muziek...daar horen ook de songs bij van deze tijd. Sommige muzieknummers van nu kunnen over 20 jaar weer een Gouwe ouwe  worden! Kijk ook eens facebook...GOUWE OUDEN.

Onderstaand de verschillende thema's.

muziek bingo,   een partytime middag of avondeen muziekquiz. of  de senioren lekker laten meezingen

Net terug van een geweldig feest van een echtpaar in Rotterdam dat 50 jaar getrouwd was! Opspan scherm, beamer, boxen, DJ booth enz. En natuurlijk een geweldige gouwe ouwe muziekquiz gedaan. Net als iedereen bijgepraat is, er een lekker hapje gegeten is dan delen we de groep in 2 'en. Dit keer de dames tegen de heren. Beide pilaren worden neergezet en we gaan beginnen. Een meneer vertelde mij dat hij in 25 niet zo gezongen had....Hilarisch natuurlijk als de verkeerde antwoorden heen en weer vliegen.....Daarna nog muziek met de clips gedraaid. Het was geslaagd!

Overigens doen we precies hetzelfde zaterdag de 9e in Wageningen en zondag de 10e in Bergambacht. We hebben er nu al zin in.

Of we de muziek meezing met onze Gouwe ouwe hits wilden komen presenteren op een vakantieboot de PWA ( Prins Willem Alexander) vroeg Margreeth Oudshoorn.Dat doen we natuurlijk....stukje rijden (Harderwijk) groot schip met mensen die zin hadden in een feestje, wat wil je nog meer? Scherm opgezet, beamer aan, muziek erbij en het werd nachtwerk....heel gezellig geweest. Dank voor het gastvrije ontvangst, Margreeth! Tot volgend jaar.

Wilt u meer informatie?

Velden met een * zijn verplicht